Fysioterapi

God fysioterapi kendetegnes ved den grundlæggende antagelse af
»at evnen til fri og smertefri bevægelse er afgørende for oplevelsen af sundhed og velbefindende«

 

Fysioterapeutens grunduddannelse giver ham eller hende forudsætningen for;  selvstændigt at diagnosticere og behandle patienter med problemer i bevægeapparatet uanset om årsagen er sygdom, skader eller fejlbelastning.

Hos Ishøj Fysioterapi udnytter vi hinandens stærke sider i forbindelse med behandlingerne. Derfor kan du opleve at få flere behandlere tilknyttet – så alle vores kompetencer kommer i spil for at hjælp dig.

Vi efteruddanner os løbende. Dette sikrer; at du altid undersøges på baggrund af den seneste viden og at du altid behandles med de bedste teknikker. 

 

Vores fysioterapeuter uddannet i følgende metoder: 

 

Manuelle teknikker

Fysioterapeuterne med efteruddannelse i manuelle teknikker er især dygtig til at bruge deres hænder til at undersøge og behandle deres patienter. Manuel terapi er især velegnet til behandling af smerter og nedsat bevægelighed i ryg, nakke, arme og ben.

Træningsterapi

Øvelser, holdtræning og selvtræning er ofte nødvendigt for at opnå og/eller vedligeholde effekten af de manuelle teknikker. Fysioterapeuterne efteruddanner sig både indenfor træning af specielle diagnoser og med bestemte træningsmetoder. Det sikrer god kvalitet og høj motivation i din træning.

Tillægsydelser

Nogle af de teknikker vi benytter i vores behandling gives der ikke tilskud til fra sygesikringen. Vi benytter kun disse metoder efter dialog med patienten da det betyder en lille ekstraomkostning.

  • Akupunktur: vi benytter medicinsk akupunktur som er vestlig inspireret akupunkturform som primært benyttes til smerter og blokeringer i bevægeapparatet
  • Tape: Tapening kan benyttes til at fremme eller hæmme muskelaktivitet i et bestemt område af kroppen. Tapening kan også benyttes til hæmme led bevægelighed.