Vi anvender fysioterapi, osteopati, funktionel medicin samt træning for bedst at kunne hjælpe dig.

Vi forventningsafstemmer inden behandlingen går i gang, og du er på den måde selv med til at præge behandlingens hovedfokus. Vi bruger god tid på hver enkelt kunde, da vores tankegang er at se på det hele menneske og at behandle ud fra årsagen til problemet. Vi ser dig som en aktiv medspiller i behandlingsforløbet.

Hos os kan hjemmetræning og -øvelser sagens være gåture, meditation eller tung styrketræning. Nogle får noget ud af øvelser andre får ikke glæde af det. Vi skræddersyr forløbet efter hvad der er realistisk for dig. Behandlingen skal tilpasses dine behov og hverdag, ikke omvendt. Generelt velvære og optimal bevægefunktion i kroppen er målet for behandlingen.

Er dit mål at kunne fungere eller er dit mål at opnå optimal tilstand i kroppen? Ikke alt kan behandles på 3 behandlinger. Nogle behandlinger kræver en lettere livsstilsændring, som kunne være ændring i kost eller motionsvaner. Et forløb er som regel på 3-5 gange med mindre at der er opstået nye problematikker undervejs. Er der flere problemstillinger, kan det alt efter din livsstil, godt kræve flere behandlinger. Vi bruger typisk en halv time på en behandling, de resterende 5-10 minutter er til at betale, eventuelt finde ny tid og ”tage jakke på”.